Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Kovotojas rašė:na kadangi as dar nemoku kaip ikelti foto, tai savo suniuka apibudinsiu: priekyje dvi kojytes ir gale dvi, uodegyte, priekyje galvyte, o paciame gale kiausukai :D , na ar grazus?

Kovotojau, nerealus tavo šuo. :achtung :achtung :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Kovotojas rašė:na kadangi as dar nemoku kaip ikelti foto, tai savo suniuka apibudinsiu: priekyje dvi kojytes ir gale dvi, uodegyte, priekyje galvyte, o paciame gale kiausukai :D , na ar grazus?

Galiu pamokinti :) aš naudoju dažniausiai šitą tinklalapį, nes jis ir gif'us atidaro, tik tada reik formato nekeisti . http://www.part.lt/paveiksleliu_talpykla ir prieš keliant pažiūrėk kuris ten atsidaro forume, man rodos , kad "Tiesioginė nuoroda " tada tą nuorodą nusikopini ir įkeli štai taip [img]Nuoroda[/img] ( viršui yra toks paveikliukas kuris tai padaro, kad neriektų kodo ranka rašyti :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#360371 Myškinai ,koks gražus meškutis B) Atrodo kaip pliušinis :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#360376 Nu dabar jis ne toks plaukuotas, nukirpom prieš 3 savaites, bo serga. :bloga Kažkokie daugybiniai odos uždegimai, maudom šampūnu antibakteriniu vos ne kas antrą d. (užtat ir nukirpom, kad išdžiūt spėtų) ir maitinam antibiotikais beveik jau 3 svaites. Įsigudrino sukąst priekinius dantis, jei kiši tabletę. :D Dabar minkom į tokius pusiau šlapius skaniestus ir kišam kitus skaniestus kol nieko nesuprato ir nurijo tab. :D Jei bandai skaniestą -skaniestą - tab. - skaniestą, tai tab. išspjauna. :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
KunigaikštisMyškinas rašė:Nu dabar jis ne toks plaukuotas, nukirpom prieš 3 savaites, bo serga. :bloga Kažkokie daugybiniai odos uždegimai, maudom šampūnu antibakteriniu vos ne kas antrą d. (užtat ir nukirpom, kad išdžiūt spėtų) ir maitinam antibiotikais beveik jau 3 svaites. Įsigudrino sukąst priekinius dantis, jei kiši tabletę. :D Dabar minkom į tokius pusiau šlapius skaniestus ir kišam kitus skaniestus kol nieko nesuprato ir nurijo tab. :D Jei bandai skaniestą -skaniestą - tab. - skaniestą, tai tab. išspjauna. :D

Vargšiukas , tikiuosi greit sveikata pasitaisys :? tas jausma kai šuo prausiasi dažniau negu aš :D
Na svarbiausia kad turi kažką kas jį labai myli ir rūpinasi :)