- 2021 05 02, 15:58
Truxal
Moderatorius: signs
- 2021 05 02, 17:24
Aš ir be kvetkes nemiegu :/ bet 200 gerai migdo, o 300mg dar geriau. Leidžia man pasikoreguoti dozes kai reikia
- 2021 05 02, 17:25
O šiaip, turiu mirtazapino užsilikusio, tai pavartosiu kurį laiką. Miegui jis super, išsimiegi kaip kūdikis
- 2021 05 02, 19:04
Kvetis uzbukina nenormaliai, net ir nuo mazu doziu. Nezinau kaip kitiems, bet miegui nera blogas vaistas, bet zmogu zombiu padaro
- 2021 05 02, 21:11
Nebutinai. Man neaugina. Numeciau net su juo. Kad kai kuriem augina nereiskia, kad visiem
Baran rašė:Ziauriai augina " Mirtazapinas" svori, nesamone.
Nebutinai. Man neaugina. Numeciau net su juo. Kad kai kuriem augina nereiskia, kad visiem
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 09 16, 15:28
Paprasta kvetiapina reikia gerti valanda pries miega? Iskart aciu uz atsakyma.
- 2021 09 16, 16:20
As tai isgeres eiciau jau dantu valytis, ypac pirma menesi. Gali apsvaigt galva ir pan. Geriau jau gulet lovoj. Jis gan greitai suveikia (30min-60min)
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 09 19, 11:18
Užmačiau , rašai ketipinor. O kas iš jų originalas? Kventepinas, ketipinor, dar yra ? Namie gėriau 50 ketipinoro, kartais 100. Lig duoda kventepiną ( ant dėžutės hedonin parašyta) 150 mg nakčiai. Nerandu kas originalas. Ir kuris vistik " geriausias". Laiminga, numečiau lig -4. Valgau tikrai mažiau, bet guliu. Ačiū už nuomonę iš anksto.
Deividas rašė:Šiaip man asmeniškai pradžioj vartojimo būna užkietėja viduriai, tai dar dėl to putiesi. Pabandyk palaukt kol užkietėjimas dings, gal poto pavyks neapriaugt. O šiaip nežinau... aš nuo visų neuroleptikų priaugu. Galbūt haloperidolis ar fluanxolis? Bet jie kitaip veikia, nežinau ar miegui padės jie tau. Nuo ketipinor aš buvau mažiausiai priaugęs, nuo abilify daugiausiai. Turi bandyt tiesiog užsispirt ir dietos griežtos laikytis. Juk vistiek neuroleptikų ilgai nevartosi, dažnai neuroleptikus skiria kokiai pusę metų, o poto žmogus tiesiog lieka ant antidepresantų.
Užmačiau , rašai ketipinor. O kas iš jų originalas? Kventepinas, ketipinor, dar yra ? Namie gėriau 50 ketipinoro, kartais 100. Lig duoda kventepiną ( ant dėžutės hedonin parašyta) 150 mg nakčiai. Nerandu kas originalas. Ir kuris vistik " geriausias". Laiminga, numečiau lig -4. Valgau tikrai mažiau, bet guliu. Ačiū už nuomonę iš anksto.
F 33.1
- 2021 09 19, 11:24
Šiaip veiklioji medžiaga yra Kvetiapinas. Originalas yra Seroquel, bet jo Lietuvoj nėra. Man daktarė patarė imt arba KRKA arba Orion. Orion yra ketipinoras. KRKA yra kventiax. Aš kairtais juos maišau nes tiek KRKOS turiu tiek Oriono. Nėra svarbu labai, tiek tas tiek tas geras. Šiaip gaila kad nėra Seroquel Lietuvoj, jis tikrai geriausias būtų. Teko iš daktarės girdėt kad vienai pacientiai nieko nedarė ketipinoras, o kai iš anglijos užsisakė Seroquel tai visiškai kitaip pradėjo jaustis. Tai va.. gal patarčiau imk KRKA Kventiax.
F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
- 2021 09 19, 11:30
Aš šiaip nežinau, jis anksčiau kai jaunas buvau tai labai migdydavo. Dabar tai paimu aš jo ir nieko visiškai. 50mg man nieko nebedaro, galėčiau įkalt ir nemiegot kad ir visą naktį. Jis gan silpnas vaistas, bet kažką matyt vistiek daro. Raminantis kažkiek. Vat kai imdavau 200mg naktį ir dar ryte paimdavau 25mg, tai jo - jausdavosi kad ramina, slopindavo gan stipriai. Manau kokių 100-200 nakčiai pakanka jei dar nerimas įsisiautėjęs. Gali dar ir ryte 25mg paimt iš bėdos.
F33.2
- 2021 09 20, 01:42
O man kaiptik zinok zmogum padaro be tu visokiu nubukinimu kaip mirtazapina geri ir gyveni kitam pasaulyje kazkur vp
Mersas rašė:Kvetis uzbukina nenormaliai, net ir nuo mazu doziu. Nezinau kaip kitiems, bet miegui nera blogas vaistas, bet zmogu zombiu padaro
O man kaiptik zinok zmogum padaro be tu visokiu nubukinimu kaip mirtazapina geri ir gyveni kitam pasaulyje kazkur vp
- 2021 09 20, 01:47
Nera ka paranojint jei nezinai kaip bapkes sukasi farmytej netgi valstybe bando kistis bet niekaip nesigauna,o valstybe visur randa kur pavogt.nezinai ir gyvenk uzsimerkes ne visiem reik nesamones tokias zinot
LBJ rašė:vitamin9 rašė:Quetiapinas beje mazina kiek ziurejau immunines sitemos darba,kazkur ten kauluose kur gaminasi kazkas,as apsirukes,imunines sitemos kazkas,tai quetiapinas ir tam sudui kazka daro,zodziu slopina imunine. tai kas cia per vaistai blt?????. o klonezepamas tai nx velnio vaistas,aisku stiprus raminamas bet jau ji uzskaitau kad jis bent TIK GALVA VEIKIA. cia konkreciai kazkas pamokejo verygai ir kala visiem neuroleptikus,farma kokios saibos,cia snekam ne apie versliuka maziuka o tabletyciu narko mafija kurios valstybe net nepaima. spausdini sponkes pacioka po 10 centru pardavineji po 6 eurus. Kisa gi tom daktarem zinau pats variantu keliones kysius kad rasytu butent tuos vaistus. Cia ble ieskai tiesos kazkur vaistuose saudydmas i dangu su belekokiais vaistais dar ten zaidzia savo zaidimus kam ka kist.
Paranojini seneliumbai
Nera ka paranojint jei nezinai kaip bapkes sukasi farmytej netgi valstybe bando kistis bet niekaip nesigauna,o valstybe visur randa kur pavogt.nezinai ir gyvenk uzsimerkes ne visiem reik nesamones tokias zinot
- 2021 09 20, 01:53
Quetiapino pirmus puse metu neuzskaitau sudas visiskas,kai pabandziau mesti irgi ant keliu paklupde bet siaip jei atsikeles pamirsciau viena diena visa ju praeiti sakyciau dievo vaistas vos ne. Praktiskai kazkokiu ipatingu salutiniu jokiu,kaip valdoxanas,jautiesi zmogumi,nu is viso meslo kas yra atmetus mesla kuri praeit dar reik ant galo gaunasi kazkoks puse velnio brudas. Tai tau ir namie baisu delto ir ateini i foruma Jeigu butu kas saugu kokia stebuklinga piliule senai ja gerciau ir buciau happy wanderer bet o taciau tokiu dalyku nera. O kad kaseka parukysi gerdamas quetiapina tai cia isvis juokas ima kai parasei Tu cia greiciau isprotesi nuo nerukimo nei kad parukysi kazkada kas su tuo quetiapinu bus. Ai idomus tas quetiapinas kartais mutina kartais ne,nesuprasi,isvis viso sito sudo nesuprasi. Ner cia ka blogint situacija,jeigu pirmus puse metu geriant quetiapine nenori zudyt zmoniu ir vidury nakties neatsikeldineji su panikos priepuoliais arba negirdi balsu galvoj kaip uzsimerkes matai negyva skeleto ranka ir sako kanors nuzudyt 3 nakties nuejus miegot biski buna creepy. Bet viskas praeina ramei tik tai uztrunka,o jei tokiu lempu nera tai nuostabus vaistas kogero.
Deividas rašė:Šiaip žiūriu kuo daugiau skaitau šitą forumą, tuo baisiau darosi. Jums neatrodo kad su tokiais savo post'ais (kaip vitamin), tik blogini situaciją daugumai kas skaito? Šitos ligos juk ne tik į vaistus remiasi, labai svarbu ir nusiteikimas. Jei nusiteiksi kad kvetiapinas tau viską griauna... tai pyyp! tada išvis jį vartoji? Vartok tą kas tau atrodo "saugu".
Quetiapino pirmus puse metu neuzskaitau sudas visiskas,kai pabandziau mesti irgi ant keliu paklupde bet siaip jei atsikeles pamirsciau viena diena visa ju praeiti sakyciau dievo vaistas vos ne. Praktiskai kazkokiu ipatingu salutiniu jokiu,kaip valdoxanas,jautiesi zmogumi,nu is viso meslo kas yra atmetus mesla kuri praeit dar reik ant galo gaunasi kazkoks puse velnio brudas. Tai tau ir namie baisu delto ir ateini i foruma Jeigu butu kas saugu kokia stebuklinga piliule senai ja gerciau ir buciau happy wanderer bet o taciau tokiu dalyku nera. O kad kaseka parukysi gerdamas quetiapina tai cia isvis juokas ima kai parasei Tu cia greiciau isprotesi nuo nerukimo nei kad parukysi kazkada kas su tuo quetiapinu bus. Ai idomus tas quetiapinas kartais mutina kartais ne,nesuprasi,isvis viso sito sudo nesuprasi. Ner cia ka blogint situacija,jeigu pirmus puse metu geriant quetiapine nenori zudyt zmoniu ir vidury nakties neatsikeldineji su panikos priepuoliais arba negirdi balsu galvoj kaip uzsimerkes matai negyva skeleto ranka ir sako kanors nuzudyt 3 nakties nuejus miegot biski buna creepy. Bet viskas praeina ramei tik tai uztrunka,o jei tokiu lempu nera tai nuostabus vaistas kogero.
- 2021 09 20, 01:55
Ai balsai galvoje ilga laika irgi. sito nepamirstam. Bet kaip matot gyvas pavizdys ir isgyvenes ir dar nieko nenuzudes taigi heads up quetiapine power
- 2021 09 20, 01:58
Neleidzia editint....bet tik nakti isgerus diena normaliai. Ir man asmeniskai isgerus reik eit miegot,nes jei ziuriu tv ar tel perdaug,nezinau jis sujaukia ten smegenis miega beleka padaro,pabandziau kazkada isgert pries pora h,tas pora h issimaudyt pavalgyt ir t.t. tai zodziu miegot buvo baisu sapnuoji beleka ten jo kai isgeri tai reik tamsa ir guli nes man asmeniskai tos smegenys su juo ten apsorbuoja perdaug aplinkos ir paskiau tave dulkina normaliai. chemija chemija.