- 2009 10 23, 20:45
Neseniai priėmiau gyventi į savo šeimą jaunutę laukinę katę. Pavadinau KatiLėle (nebuvau anksčiau girdėjusi, kad kas mažu katilu katytę vadintų). Šiuo metu jai apie penkis mėnesius. Jau pačią pirmą dieną ji vaikšto į jai prikaitytą tualetą. Ji valgo viską - sausą kačių maistą, kačių konservus, makaronus, bulves, mišraines, raugintus kopūstus, košytes ir t.t. Sterilizavau, nes žadu ją laikyti namuose, neleisti laukan. Labai džiaugiuosi pagaliau įgivendinusi savo svajonę (turėti katę); ji nuramina po sunkios darbo dienos murkdama ant kelių (beje, nebesiskundžiu miego sutrikimais po katės įsigyjimo), ji pasitinka grįžus namo, ji žaisminga, kai vakare susirenka visa šeima, ji mėgsta būti glostoma, ji sušildo savo kūnu, kai grįžti iš lauko sušalęs.. ir dar daug nuostabaus.. :angel Ji lyg Laimingo gyvenimo akcentas mano namuose.
Moderatorius: mango
- 2009 10 23, 20:51
Beje, esu girdėjusi, jog jeigu kačiukas tuštinasi/šlapinasi ne ten, kur reikia, NEREIKIA badyti jo nosytę į balutę/krūvelę, kitaip jis dar labiau supyksta, o geriau tiesiog į tą vietą padėti jos mėgstamo maisto (kadangi katės nemėgsta šlapintis ten, kur valgo). Tai tiek
- 2009 11 06, 10:16
Mano Sani Saulytė pati nuostabiausia... Ir vaptsiukas tik iš dalies sake tiesą kad ji nors ir kartti tiesa tik papildomos išlaidos į mano kiaurą bidžiutą.... Kiek vaiistų sutaupau... NEURO 1-2-3...
iR APSKRITAI jau negeriu savo vaisteliu bet ne todl kad spec. bu2iau metus, bet pinigėlių 60Lt dabar nėra... Ir vigi neblogai jaučiuos tik žliumbiu... Katytę apsikabinus... O ir radio nereik naktim nes ji man murkia į ausį ir nieko daugiAU nereik Kerolei...
Kai lauke tapo minkštai pukuotai snieguota Pliaukškutė Saulė nesuprato kad vyko.. Bet po keturių valandų šiltam kambary žaidė su sniego gniūžte....
iR APSKRITAI jau negeriu savo vaisteliu bet ne todl kad spec. bu2iau metus, bet pinigėlių 60Lt dabar nėra... Ir vigi neblogai jaučiuos tik žliumbiu... Katytę apsikabinus... O ir radio nereik naktim nes ji man murkia į ausį ir nieko daugiAU nereik Kerolei...
Kai lauke tapo minkštai pukuotai snieguota Pliaukškutė Saulė nesuprato kad vyko.. Bet po keturių valandų šiltam kambary žaidė su sniego gniūžte....
- 2010 01 23, 01:54
Įkelk į pvz ipix.lt, tada viršuj rašomo teksto spausk mygtuką img, po jo nukopijuok paveiksliuko nuorodą, vėl spausk img. Turi taip atrodyt --> [img]paveikslėlionuoroda[/img]
Kerol rašė:O kaip įkelt fotkytę. Gėda kad nemoku, bet nemoku....
Įkelk į pvz ipix.lt, tada viršuj rašomo teksto spausk mygtuką img, po jo nukopijuok paveiksliuko nuorodą, vėl spausk img. Turi taip atrodyt --> [img]paveikslėlionuoroda[/img]
- 2010 02 15, 10:23
Padėkit!!! Apsirgo katinas reikia sugirdyti antibiotikus. Bandžiau ištirpinus tabletę švirkštu sušvirkšti į burną, bet likau visa apkandžiota ir sudraskyta iki kraujų, su vyru kartu niekaip neišlaikom dviese. Pasidalinkit kaip atliekat tokią procedūrą???? Gal kas galit patarti, nes katiną vistiek reikia išgydyti.
- 2010 02 15, 10:29
uzdek ranka katei ant sprando ( pirstai bus ties nasrais ) ir praziodyk,tegul vyras tarkime laiko letenas,tu supilk antibitikus i burna,tada pakasyk katinui pasmakre ( nurija iskart).Musu kate taip visada geria,bet jei girdome tablete,tai ji jau ismoko paslept tarp dantu,apsimest,kad isgere ir po to isspjaut .
- 2010 02 15, 10:52
Katinai, bandėm visaip ir prispaust ir pražiodyt( sugraužė mano pirštą kai pražiodžius įkišau į burną, kraujai pasipylė bijau , kad kokios infekcijos nepasigaučiau), bet , kad jis kojomis spardosi, nagais draskosi ir niekaip Tikiuosi, kad antrą kartą mažiau priešinsis. Matyt aršus katinas pasitaikė. Ačiū už pasidalinimą patirtimi.
- 2010 02 15, 14:02
pabandyk suspausti ji tarp koju arba suvyniok i kokia paklode